Racing Expo Leeuwarden 2024: Een ongekend spektakel op komst!

De 11e editie van Racing Expo Leeuwarden komt eraan!

De 11e editie van Racing Expo Leeuwarden, op 17 en 18 februari 2024, belooft opnieuw een grandioze ervaring te worden waar we met ongekend enthousiasme naar uitkijken!

De aanmeldingen van standhouders in de categorieën Auto- en Motorsport, Show- en Shine, en Tuning en Design overtreffen onze verwachtingen. We zijn verheugd te zien dat zowel vertrouwde gezichten als vele nieuwe standhouders zich hebben aangemeld en druk bezig zijn met de voorbereidingen om hun standruimte tot in de puntjes te verzorgen.

Wil jij Racing Expo niet missen? Koop hier je tickets!

Maar dat is nog niet alles!

In de Auto- en Motorsport hebben we al adembenemende voertuigen zien verschijnen bij de aanmeldingen, waaronder enkele schitterende bolides die nog nooit eerder op de Racing Expo te bewonderen waren. Dus dit beloofd weer wat moois te worden!

Ook in de Show- en Shine categorie hebben we eveneens fraaie en bijzonder mooie bolides voorbij zien komen bij de aanmeldingen. Binnenkort gaan we af en toe wat laten zien via onze sociale media kanalen, maar natuurlijk niet alles...

Live Action Arena

De aanmeldingen voor de spectaculaire demonstraties in de Live Action Arena beginnen ook al goed te lopen. Er zullen verschillende spannende klassen aanwezig zijn, zoals de Standaardklasse, Vrijestandaardklasse, Stock-car F1 klasse, Supermotards, Speedway solo en zijspannen, Minibikes, en nog veel meer. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Verder zijn we nog bezig om een aantal aparte voertuigen naar de Live Action Arena te halen, maar daarover later meer in de volgende nieuwsbrieven.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Volg ons dan op onze sociale media kanalen en houd onze nieuwsbrieven in de gaten! Hier houden we je het hele jaar door op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Racing Expo. Dus volg ons op Facebook en Instagram en mis niks!

En vergeet niet, als je niets van dit spektakel wilt missen, bestel dan snel je early bird tickets via de website. We kijken er naar uit om met z'n allen te racen naar de 11e editie van de Racing Expo Leeuwarden op 17 en 18 februari 2024!

 

Terug naar vorige pagina