De 11e Editie van Racing Expo Leeuwarden: Een Weekend Vol Actie en Passie

In samenwerking met onze gewaardeerde partner WTC Expo hebben we een zorgvuldige blik geworpen op de beursagenda van het WTC Expo, en zijn verheugd om de data te onthullen voor de 11e editie van de Racing Expo Leeuwarden. Reserveer het weekend van 17 en 18 februari 2024 in je agenda, want dit wordt een evenement dat je niet wilt missen!

Racing Expo Leeuwarden: Meer dan een Beurs

Racing Expo Leeuwarden is niet zomaar een beurs; het is een icoon in de wereld van Auto- en Motorsport, Tuning en Design in Nederland. Het is de grootste in zijn soort en heeft iets unieks te bieden aan alle liefhebbers van snelheid, techniek en schoonheid.

Live Indoor Demonstraties

Wat deze beurs echt onderscheidt, zijn de Live Indoor Demonstraties. Stel je voor, de geur van verbrand rubber, het gebrul van motoren, en de adembenemende stunts uitgevoerd door professionals uit diverse takken van de Auto- en Motorsport. Dit alles in de spectaculaire setting van de Live Action Arena. Een ervaring om nooit te vergeten.

Show- en Shine Auto's

Maar dat is niet alles. De Racing Expo Leeuwarden staat ook bekend om de grote aantallen Show- en Shine auto's. Hier kunnen bezoekers genieten van een prachtige collectie glanzende, perfect onderhouden voertuigen. Of je nu een kenner bent of gewoon geniet van de esthetiek van prachtig ontworpen auto's, de Show- en Shine-sectie is een lust voor het oog.

Kom en Beleef het Zelf

Dit jaar belooft de Racing Expo Leeuwarden nog grootser en beter te worden. Met onze toewijding aan kwaliteit en de continue inzet om het evenement naar een hoger niveau te tillen, is het een must-see voor iedereen die gepassioneerd is over de Auto- en Motorsport.

De tickets gaan snel, dus zorg ervoor dat je de jouwe bemachtigt en maak deel uit van dit opwindende weekend. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het WTC Expo te Leeuwarden voor de 11e editie van dit fantastische evenement.

Tot dan, start de motoren en maak je klaar voor de rit van je leven!


 

Terug naar vorige pagina