Exposanten

Welkom op de website van Racing EXPO Leeuwarden!

 

Exposanten

Welkom op de website van Racing EXPO Leeuwarden!

 

Exposanten

Welkom op de website van Racing EXPO Leeuwarden!

1
1

RACING EXPO LEEUWARDEN is de grootste Auto- en Motorsport, Design- en Tuningbeurs van Nederland. De beurs herbergt alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot mini-bikes en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demonstraties vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet. Kortom: alle facetten van Auto- en Motorsport, Design- en Tuning tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN.

Een begrip

Dat RACING EXPO LEEUWARDEN een begrip is in de Nederlandse/Europese Auto- en Motorsport, Design- en Tuningwereld, blijkt wel uit het feit dat de beurs keer op keer snel volgeboekt is en er voor de afgelopen editie zelfs een wachtlijst is ontstaan. Om teleurstelling te voorkomen en zeker te zijn van deelname is het als exposant zaak snel in te schrijven. Tijdens alle edities is de beurs op alle fronten gegroeid. Per editie mochten er steeds meer bezoekers verwelkomd worden en ook het aantal standhouders groeit steeds. Een enorm pluspunt van de beurs is dat er alleen maar liefhebbers van de sport meewerken aan de beurs. Met al het enthousiasme van deze liefhebbers en de vele voorbereidingstijd die er door de organisatie is genomen beloofd de 8e editie van RACING EXPO een groot succes te worden.

Inschrijven deelname

Tal van Auto- en Motorsport, Design- en Tuning gerelateerde bedrijven uit heel Nederland, maar ook uit het buitenland, hebben reeds ingeschreven voor RACING EXPO 2019.
Wilt u ook deelnemen? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Hoe eerder u inschrijft, des te beter kunnen wij rekening houden met uw wensen. Download het inschrijfformulier hieronder en schrijf u direct in.
Klik hier voor de algemene huurvoorwaarden van het WTC Expo voor standbouw en deelname.
Voor specifieke vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met de organisatie. Uw contactpersoon voor Racing EXPO is Theo Witteveen.

Media

Van een professionele organisatie mag u als exposant een goede mediacampagne verwachten. WTC Expo heeft goede samenwerkingen met diverse uitgevers.
Het evenement wordt uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. Denk hierbij aan advertenties in branchegerichte magazines, dag- en weekbladen, Radio/TV, E-mailingen, persberichten en uitgebreide online marketing.
Veel free-publicity is er in de vorm van promo stickers, flyers en posters en als mediasponsor is hét grootste allround autosportmagazine START verbonden aan Racing EXPO.

Onderstaand de inschrijfformulieren Racing Expo 2020.
Alle tarieven staan hierop vermeld.

Standhouders

10,00

per m2
  • € 10,00 per m2 tot 10-10-2019
  • € 13,00 per m2 vanaf 11-10-2019
  • Exclusief tapijttegels
  • Exclusief stroom
  • Exclusief borg afval
  • Prijzen zijn exclusief B.T.W.
Download het inschrijfformulier Online inschrijven

Show & Shine

35,00

per 15 m2
  • Exclusief stroom
  • Prijzen zijn inclusief B.T.W.
Download het inschrijfformulier! Online inschrijven

Losse auto

35,00

per 15 m2
  • Exclusief stroom
  • Prijzen zijn inclusief B.T.W.
Download het inschrijfformulier! Online inschrijven

WTC Expo

Racing EXPO vindt plaats in het WTC Expo Leeuwarden. WTC Expo is een beurzen en evenementenorganisatie welke diverse producties organiseert in eigen huis. Het complex is met 5 beurshallen en met een totale oppervlakte van 45.000m2 het op twee na grootste evenementen complex van Nederland. Naast Racing EXPO zijn jaarlijks terugkerende en succesvolle producties onder meer Boot Holland, Caravana, Landbouwbeurs, Vrouw! en zakenbeurs BCDN. Jaarlijks mag het WTC Expo Leeuwarden maar liefst 850.000 bezoekers begroeten.

Live Action Arena

Een onderdeel waar bezoekers massaal op afkomen is de spectaculaire LIVE ACTION ARENA. Tijdens verschillende shows verschijnen diverse takken van Auto- en Motorsport aan de start en wordt het publiek vermaakt met de geur van dampende benzine en brandend rubber. Al verscheidene bekende coureurs hebben zich vermaakt in de arena en keer op keer zitten de tribunes tijdens de demo’s vol. Dat het spectaculair is, blijkt wel uit het feit dat coureurs tot op het randje gaan en soms bijna vergeten dat het om een demonstratie gaat in plaats van om een echte wedstrijd. De LIVE ACTION ARENA is een onderdeel van de beurs waar de bezoekers speciaal op af komen. En een RACING EXPO LEEUWARDEN zonder LIVE ACTION ARENA is dan ook niet meer denkbaar.

Openingstijden en planning

Opbouwtijden
21 februari 2020                 8.30 – 21.00 uur
22 februari 2020                 8.00 – 10.00 uur*
*) Alleen voor klein materiaal, aan te voeren via hoofdentree

Openingstijden
22 februari 2020                 10.00 – 18.00 uur
23 februari 2020                 10.00 – 17.30 uur

Afbouwtijden
23 februari 2020                 18.15 – 22.00 uur